Vrijwilligers - Rhode.nl

Vrijwilligers

De vrijwilligers van Rhode zijn enorm belangrijk. De club kan niet voortbestaand zonder hen. Daarom is Rhode ook trots op haar vrijwilligers; zij maken de club tot wat het is.

Om de vrijwilligers zo nu en dan extra in het zonnetje te zetten heeft de vrijwilligerscommissie een nieuwe rubriek op poten gezet genaamd "Vrijwilliger van de Maand", wat uiteindelijk zal leiden tot een uitverkiezing van "Vrijwilliger van het Jaar". Op deze manier krijgt iedere maand een vrijwilliger extra aandacht die hij of zij ook meer dan verdient. In het hoofdmenu, onder "Vrijwilligers -> Vrijwilliger van de Maand", vind je een overzicht van de verkozen "Vrijwilligers van de Maand" tot dusver met behorend nieuwsbericht om meer over de vrijwilliger te weten te komen.

Even voorstellen...

Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwsberichten omtrent het voorstellen van nieuwe vrijwilligers. Zodoende kun je wat meer te weten komen over wie de vrijwilliger is.

We stellen aan u voor… Geert van de Wetering

26 oktober 19:45  Rhode heeft veel vrijwilligers, maar heeft er ook veel nodig. Onlangs is Geert van de Wetering toegetreden tot de Technische Commissie en eigenlijk is voetbal bij een voetbalclub toch het belangrijkste van allemaal, we willen Geert daarom graag voorstellen.meer »

691x gelezen

We stellen aan u voor….. Nienke Habraken & Wouter van Acht

23 februari 15:15  Onze communicatiecommissie heeft gelukkig weer versterking gekregen. We zijn blij u voor te stellen aan twee jonge enthousiaste Rhode vrijwilligers. Wat een prachtige club hebben we toch!! Mooi om te zien dat onze vereniging “gedragen” wordt door jong en oud. Met Wouter en Nienke kunnen we Rhode digitaal weer een nieuwe impuls geven en kan Rhode de stroom aan berichtgevingen weer aan. meer »

1531x gelezen

We stellen aan u voor….. Helm Coenemans

17 december 11:45  Mijn naam is Helm Coenemans en sinds 20 november jl. nieuw bestuurslid facilitaire zaken bij Rhode. Binnen het bestuur ga ik de taken van Albert van Stiphout overnemen.meer »

1365x gelezen

We stellen aan u voor…..Marjon Kalfsvel

25 oktober 20:00  Mijn naam is Marjon Kalfsvel en woon samen met mijn man Willem en onze zoon Phil in Son. Sinds september 2018 speelt Phil bij de JG1 van het passend voetbal bij Rhode.meer »

1586x gelezen

Wij stellen aan u voor... Rik van de Biggelaar

17 oktober 18:00  Ik ben Rik van de Biggelaar, 17 jaar en voetbal bij Rhode JO19-1. Ik voetbal al vanaf mijn 6e bij Rhode.meer »

1286x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!