Vrijwilligers - Rhode.nl

Vrijwilligers

De vrijwilligers van Rhode zijn enorm belangrijk. De club kan niet voortbestaand zonder hen. Daarom is Rhode ook trots op haar vrijwilligers; zij maken de club tot wat het is.

Om de vrijwilligers zo nu en dan extra in het zonnetje te zetten heeft de vrijwilligerscommissie een nieuwe rubriek op poten gezet genaamd "Vrijwilliger van de Maand", wat uiteindelijk zal leiden tot een uitverkiezing van "Vrijwilliger van het Jaar". Op deze manier krijgt iedere maand een vrijwilliger extra aandacht die hij of zij ook meer dan verdient. In het hoofdmenu, onder "Vrijwilligers -> Vrijwilliger van de Maand", vind je een overzicht van de verkozen "Vrijwilligers van de Maand" tot dusver met behorend nieuwsbericht om meer over de vrijwilliger te weten te komen.

Even voorstellen...

Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwsberichten omtrent het voorstellen van nieuwe vrijwilligers. Zodoende kun je wat meer te weten komen over wie de vrijwilliger is.

Op deze manieren kan Feyenoord de blessure van Geertruida opvangen

Vandaag om 10:49  Lutsharel Geertruida debuteerde afgelopen vrijdag in het Nederlands elftal tegen Frankrijk (4-0-nederlaag), maar raakte in die wedstrijd wel geblesseerd. Slecht nieuws voor Feyenoord, waar Geertruida dit seizoen sterkhouder is. De koploper is de verdediger vermoedelijk tot 23 april kwijt. Tot die tijd moet Feyenoord-trainer Arne Slot (een klein beetje) puzzelen in zijn verdediging. Die puzzel kan hij op een paar manieren neerleggen. meer »


Dit wordt de week van de waarheid voor Liverpool

Vandaag om 10:22  Liverpool kent een dramatisch seizoen, nadat het vorig seizoen nog de FA Cup en de League Cup in de wacht sleepte. Dit seizoen - zeker in de eerste seizoenshelft - kreeg trainer Jürgen Klopp het niet aan de praat. Nu Liverpool uitgeschakeld is in de Champions League, kan de volledige focus op de Premier League. Maar in de Engelse competitie wacht een héél zwaar drieluik. meer »


Dit is Feyenoord-aanwinst Thomas van den Belt: een defensieve doelpuntenmachine

Vandaag om 7:00  Thomas van den Belt is vanaf 1 juli 2023 speler van Feyenoord. De Zwollenaar speelt al sinds 2012 bij (de jeugd van) PEC, daarvoor speelde hij bij DOS Kampen. Zijn vader, Gerard, is geboren in Kampen en speelde tussen 1995 en 2001 voor PEC Zwolle. Leuke informatie, maar wat moeten Feyenoord-supporters nu écht weten over Van den Belt? meer »


Vitesse dreigt proflicentie te verliezen: 8 clubs die hetzelfde is overkomen

Gisteren om 11:07  Vitesse-supporters leven al maanden tussen hoop en vrees. Hun club dreigt de proflicentie te verliezen als ze voor 1 april geen stadion voor volgend seizoen kan presenteren aan de KNVB. Zonder stadion spelen de Arnhemmers volgend seizoen al geen profvoetbal meer. We lichten acht clubs uit die op welke manier dan ook hun hoofd niet boven water hielden.  meer »


De toekomst van inzetten op voetbal: nieuwe technologie�n en trends

Gisteren om 9:16  Voetbal is al tientallen jaren een van de populairste sporten ter wereld en inzetten op voetbal is net zo lang populair. Het is dan ook geen verrassing dat de wereld van het wedden op voetbal voortdurend evolueert. In dit artikel gaan we kijken naar enkele van de trends en ontwikkelingen die de toekomst van inzetten op voetbal kunnen bepalen. meer »


Meer nieuws

28 maart 2023 12:00 Trainerssoap bij Bayern M�nchen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!