Even voorstellen... Martijn van de Langenberg - Rhode.nl

Even voorstellen... Martijn van de Langenberg

19 februari 2018 14:00

Vrijwilligerscommissie

Een voetbalvereniging met meer dan 1100 leden, waarbij iedere week ruim 65 teams voetballen, kan alleen goed functioneren dankzij de grote inzet en betrokkenheid van vele vrijwilligers. Wij zijn dan ook blij dat we een nieuwe vrijwilliger hebben kunnen verwelkomen: Martijn van de Langenberg. Hij wil zich graag even voorstellen.

Martijn van de LangenbergHallo, ik ben Martijn van de Langenberg en ik ben 41 jaar jong. Ik ben getrouwd met Kirsten en heb 2 dochters en een zoontje. Ik werk bij Aquasfeer zwembaden in Sint-Oedenrode.

Ons zoontje Sieme is 7 jaar en voetbalt bij Rhode JO7. Mij werd gevraagd of ik als trainer actief wilde zijn bij de JO7. Dat leek me heel erg leuk, zeker omdat ik in mijn jonge jaren ook gevoetbald heb. Nu hebben we alweer en een paar trainingen achter de rug en het is inderdaad een zeer leuke bezigheid. Ook voel ik me zeer welkom bij deze club.

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Rhode? Neem dan snel een kijkje op de "Vacatures"-pagina en/of neem contact op met de vrijwilligerscommissie.
Delen

Lees meer over:
Even voorstellen Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!