We stellen aan u voor….. Nienke Habraken & Wouter van Acht - Rhode.nl

We stellen aan u voor….. Nienke Habraken & Wouter van Acht

23 februari 2019 15:15


Onze communicatiecommissie heeft gelukkig weer versterking gekregen. We zijn blij u voor te stellen aan twee jonge enthousiaste Rhode vrijwilligers. Wat een prachtige club hebben we toch!! Mooi om te zien dat onze vereniging “gedragen” wordt door jong en oud. Met Wouter en Nienke kunnen we Rhode digitaal weer een nieuwe impuls geven en kan Rhode de stroom aan berichtgevingen weer aan.

Wouter van Acht

Wouter van Acht is mijn naam en ben 22 jaar oud. Van jongs af aan voetbal ik al bij Rhode. Nu laat ik elke week mijn kunsten zien bij Rhode 5.

Ik studeer ICT & Software Engineering aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Daar zit ik nu in het derde jaar. Sinds de basisschool was het voor mij al duidelijk dat ik deze richting in wilde. Sindsdien ben ik continu bezig geweest met het programmeren van mijn eigen projecten. Zo heb ik een site ontwikkeld die we bij Rhode 5 gebruiken om doelpunten, wissels maar ook boetes bij te houden en heb ik afgelopen jaar 'Quiz-Organizer' gebouwd, wat meer dan 200 mensen tijdens De Rooise Kwis hebben gebruikt.

Ik sluit me aan bij de communicatiecommissie, waar ik een bijdrage hoop te kunnen leveren aan de website en andere IT-gerelateerde zaken. Mochten jullie hier op- of aanmerkingen op hebben, dan kunnen jullie mij altijd aanspreken tijdens de derde helft op de zondag!


Nienke Habraken

Ik ben Nienke Habraken, 18 jaar oud en keep met enorm veel plezier bij Rhode Vrouwen 2. Daarbij ben ik elke zaterdag ook onder de lat te vinden bij MO19-1.

Mijn voetbalcarrière is begonnen in 2013, na het scholenvoetbaltoernooi. Dit toernooi vond ik zo leuk, dat ik samen met vriendinnen bij Rhode ben gaan voetballen. Het eerste jaar heb ik gevoetbald. Maar als snel ben ik mijn broer, Ward, achterna gegaan en ben ik mijn keeperstalent gaan ontwikkelen. Ik ben begonnen in de M015-1 en ben de jeugd doorgewandeld tot ik de overstap heb gemaakt van M019-1 naar Vrouwen 2. Voor mijn team schrijf ik sinds dit seizoen de wedstrijdverslagen, die we op onze Facebookpagina plaatsen, @rhodedames2.

Daarbij speel ik niet alleen, maar kijk ik ook graag wedstrijden. Elke thuiswedstrijd van Rhode 1 steunen we met een aantal dames onze spelers. Ook ben ik vaak als supporter te vinden bij de wedstrijden van Ward en vrienden. Daarbij ben ik fanatiek PSV-supporter en volg ik deze wedstrijden elke week. En ben ik natuurlijk zondags in de kantine te vinden voor de derde helft.

Afgelopen jaar ben ik geslaagd voor de HAVO op het Zwijsen College. Op dit moment studeer ik journalistiek op de Fontys Hogeschool in Tilburg. In de toekomst wil ik graag aan de slag gaan als sportjournaliste en het liefst voetbaljournaliste. Sinds kort zit ik bij de communicatiecommissie en ben van plan dit nog lang te doen!

Delen

Lees meer over:
vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!