Wij stellen aan u voor... - Rhode.nl

Wij stellen aan u voor...

26 september 2018 12:00


Marloes van Kempen

Mijn naam is Marloes van Kempen. Ik ben getrouwd met Daniël en samen hebben wij twee zoontjes. Lars is 6 jaar en vorig jaar lid geworden van Rhode. Jur is 5 jaar en dit jaar gestart bij de mini’s. Ik ben 32 jaar en opgegroeid in Nijnsel.

Begin september hebben wij de eerste bijeenkomst gehad waarin de mini’s centraal stonden. Er werd een hoofdleid(st)er gezocht en zodoende draag ik nu mijn steentje bij. Ik ben nog niet heel bekend in het voetbalwereldje bij Rhode maar dat gaat vast snel komen. Zelf heb ik altijd gekorfbald tot ongeveer 6 jaar geleden. Nu zet ik mijn “talenten” in bij het tennis.

Ik vind het ontzettend leuk om onze “mannen” met veel plezier op het veld te zien staan. Ik ben een vaste supporter en eigenlijk altijd aanwezig op de trainingen van de mini’s op woensdagen en zaterdagochtenden…. En natuurlijk bij de wedstrijden van Lars.

Wie weet zien we elkaar snel op woensdag of zaterdag op de (mooie) velden van Rhode!

Toevoeging Rhode

Marloes heeft een zware taak op haar schouders genomen, want zij beheert onze schatkist, met daarin de toekomstige parels van Rhode. We houden haar dan ook nauwlettend in de gaten (knipoog). Marloes, klasse, veel succes en veel plezier!

Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers mini's

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!