Wij stellen aan u voor... Rik van de Biggelaar - Rhode.nl

Wij stellen aan u voor... Rik van de Biggelaar

17 oktober 2018 18:00


Ik ben Rik van de Biggelaar, 17 jaar en voetbal bij Rhode JO19-1. Ik voetbal al vanaf mijn 6e bij Rhode.

Ik ben Rik van de Biggelaar, 17 jaar en voetbal bij Rhode JO19-1. Ik voetbal al vanaf mijn 6e bij Rhode. Afgelopen zomer ben ik geslaagd voor de HAVO op het Elde College. Nu zit ik op de HAS in Den-Bosch waar ik Management van de Leefomgeving studeer.  Ik woon bij mijn ouders (Hans en Benita), broertje (Chiel) en zusje (Marit). Mijn broertje voetbalt ook bij Rhode in de JO17-1.

Voor Rhode regel ik al een tijdje de vriendschappelijke wedstrijden voor de pupillen en de meisjesteams. Eerst deed mijn vader dit, maar al na een paar maanden heb ik dit van hem overgenomen. Ik heb hierdoor regelmatig contact met mensen van andere voetbalverenigingen. Dit is leuk en ook nog eens leerzaam. Het werk vindt achter de schermen plaats, maar kost af en toe aardig wat tijd. Vooral vlak voor de winterstop, als alle teams meerdere vriendschappelijke wedstrijden willen spelen. Dit is altijd een heel gepuzzel. 

Verder speel ik niet alleen voetbal maar kijk ik ook veel voetbal. Op de eerste plaats de wedstrijden van PSV, waar ik ook wel eens in het stadion te vinden ben, maar natuurlijk ook de andere topcompetities in Europa.

Ondanks dat ik dit al drie jaar doe, vind ik het nog steeds leuk om te doen. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren kan blijven doorzetten!

Toevoeging Rhode

Rik, je bent echt een voorbeeld voor anderen. Op je jonge leeftijd snap je al dat het verenigingsleven bestaat uit geven en nemen. Rhode is op zoek naar jonge mensen waarmee Rhode de toekomst in kan. Veelal wordt gezegd dat besturen wordt gedaan door mensen met grijze haren. Jij bewijst dat dit niet altijd waar is. Een bestuurder in de dop. Rik, we zijn heel blij met je.

Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!