AH Klompentoernooi Rhode - Rhode.nl

AH Klompentoernooi Rhode

Op een zonovergoten en met name op zondag tropisch sportpark “De Neul” vond op 24 en 25 juni 2023 de derde editie van het Albert Heijn Roois Klompentoernooi plaats.

Het grootste gedeelte van de wedstrijden tijdens ons toernooi vond plaats op zaterdag waar door iets meer dan 1.000 (..) voetballers in de categorieën JO6 tot en JO12/MO11 werd gestreden om de felbegeerde klompen voor de winnaars van de diverse poules. Op zondag was het de beurt aan JO13/14/15 en MO15, waar we in de middag gezien de warmte en op verzoek van trainer en scheidsrechters drinkpauzes hebben ingelast. Tijdens deze dagen ontvingen we een kleine 160 teams van 48 verenigingen die samen een 300 wedstrijden speelden. De wedstrijden werden gespeeld in 35 poules; de winnaars van deze poules kwamen van 22 verschillende verenigingen. 

Dat op zaterdag FC PSV aanwezig was een hele mooie aanvulling op het toernooi. Er werd volop gebruik gemaakt van de hindernisbaan en de pannakooi. Helaas kon de spelersbus van PSV op het laatste niet aanwezig zijn, maar de aanwezigheid van Phoxy werd deze niet echt gemist. De warmte leek Phoxy weinig te deren en hij nam alle tijd om met iedereen op de foto te gaan.

Als organisatie hebben ook wij enorm genoten van de sfeer en energie op ons sportpark en willen graag een volgende editie organiseren bij onze nieuwe kantine! De 4e editie van het Roois Klompentoernooi vindt plaats op 22 en 23 juni 2024! Ben je er weer bij?  

 

Organisatie Roois KlompentoernooiEric van Schijndel
Hans van Kaathoven
Hans van de Loo
Martin Hiddink
Michiel Bergen
Mickel van den Akker
Ralph Blommestein
Stan van Hastenberg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!