Wij stellen aan u voor.... - Rhode.nl

Wij stellen aan u voor....

5 oktober 2018 8:00


Edwin Bank

Hallo ik Ben Edwin Bank en woon samen met Ingrid en vertoef al weer heel lang in Sint Oedenrode.  Na eerst meer dan 7 jaar op en neer gependeld te hebben, heb ik de hoofdstad verruild voor Rooi.

Samen met Ingrid  hebben we twee kinderen. Mexxim is 13 en speelt hockey. Timon is 10 en voetbalt bij Rhode.  Ik heb het in Rooi uitermate goed naar mijn zin, en ben al aardig ingeburgerd.  Uiteraard is mijn kennis over de historie of het verleden van Rooi niet zo groot als velen van jullie. Ik ken niet alle familie relaties, vetes (knipoog) en belangen die vanuit het verleden spelen maar inmiddels ken ik al heel veel mensen van gezicht, voornaam, achternaam en achtergrond. 

Als het gaat om sporten dan kun je mij een recreatieve sporter noemen. Ik ski, zwem en fiets. In het verleden heb ik ook  gesurft, maar dat is in deze regio wat lastiger omdat het aantal plassen en meren hier beperkt is. Ik ga mij inzetten voor de sponsorcommissie van Rhode. Geen enkele club of vereniging kan zonder de vrijwilligers!

Mochten jullie mij nog wat meer over de historie van Rooi kunnen vertellen , dan ben ik daarvoor regelmatig op de club te vinden.

tot snel

Toevoeging Rhode.

Natuurlijk is Rhode een voetbalclub. Daar is wel meer voor nodig dan een bal, een veld of een goede trainer. De sponsorcommissie is een belangrijke groep mensen binnen Rhode. Zij zorgen ervoor dat een sponsor zich prettig voelt in de sfeer die Rhode heet. Ze “werven en binden” de sponsor waardoor Rhode veel meer financiële armslag heeft. Met Edwin en Joep zit de groep, die verder bestaat uit Rinke, Peter, Hans, Jeroen, Marcel, Sander, Lester en Albert, er weer warmpjes bij….. Mannen top !!!

Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!