Home

Goede Doelen Week Sint-Oedenrode van 13 tot 26 juni

6 juni 23:00  In juni is de Goede Doelen Week in Sint-Oedenrode. Als voetbalclub willen we op onze site natuurlijk alleen voetbal gerelateerde zaken publiceren. Maar voor de Goede Doelen Week willen we toch graag een uitzondering maken. Helaas kunnen we dat nu niet op de schermen in de kantine doen, want die is nog steeds gesloten.meer »

109x gelezen

Rhode Horeca weken - Cafetaria De Mèrt

20 juni 19:30  Onze trouwe sponsor Cafetaria De Mèrt zetten we ook tijdens onze horeca weken graag in het spotlicht. Cafetaria De Mèrt is de plek waar bijna elke Rooienaar wel heeft genoten van een frietje, snack, milkshake of ijsje. Midden in het centrum van Rooi is Cafetaria De Mèrt de plek waar iedereen de innerlijke mens kan versterken met een lekkere vette hap. meer »

94x gelezen

Rhode vriendinnenavond (+fotoverslag)

20 juni 15:00  Voetbal? Da’s toch iets voor meiden!meer »

192x gelezen

Rhode Vriendinnenmiddag groot succes [fotoverslag]

19 juni 19:00  Afgelopen vrijdagavond stond in het teken van meisjesvoetbal. Een dertigtal jonge, nieuwe talenten kwam kennismaken met de sport en Rhode. Van keepen tot op goal schieten en flessenvoetbal: het was een avond met veel plezier!meer »

326x gelezen

Maandag 21 juni geen trainingen

18 juni 8:45  I.v.m. de laatste groepswedstrijd van het Nederlands Elftal zijn er a.s. maandag 21 juni geen trainingen. Het sportpark is gesloten. De Jeugdcommissie

238x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!