Home - Rhode.nl

Home

Presentatiepakken Rhode selectie gepresenteerd

29 januari 21:00  De Rhode selectie (Rhode 1 en 2) is door Rhode met ondersteuning van haar hoofdsponsor, Bouwbedrijf van Stiphout, in het nieuw gestoken met presentatiepakken. Deze presentatiepakken worden voor en na de wedstrijd door de spelers gedragen zodat beide teams bij uit- en thuiswedstrijden een mooie eenduidige uitstraling hebben.meer »

463x gelezen

Graag aandacht voor het volgende…..

23 januari 12:30  Gevonden voorwerpen en andere zaken.meer »

837x gelezen

Vacatures trainer/coach jeugdselectie teams

22 januari 21:15  Rhode heeft voor een aantal van haar jeugdselectieteams JO15-1 t/m JO19-1 vacatures voor trainer/coach voor het seizoen 2023-2024. Op dit moment spelen de genoemde teams op hoofdklasse- en divisieniveau. De ambitie van Rhode is om structureel met deze teams op divisieniveau te spelen.meer »

451x gelezen

Rhode mee met de tijd: gasvrije kantine en zonnepanelen

20 januari 11:15  Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Rhode | Van Stiphout Bouw worden niet alleen leden en vrijwilligers geëerd, ook worden toekomstplannen gedeeld. Voorzitter Ad van Acht deelt de voornemens van de club en een aantal van deze voornemens zijn al uitgemond tot (concrete) plannen. Zo richt de vereniging zich op verduurzaming, zowel met zonnepanelen als met de gloednieuwe kantine.meer »

440x gelezen

Geert Verhagen (beoogd) bestuurslid facilitaire zaken

19 januari 11:45  Met het eerder vertrek van bestuurslid Helm Coenemans was de portefeuille facilitaire zaken vacant. Vanaf nu zal die bestuurdersrol ingevuld gaan worden door Geert Verhagen (62).meer »

426x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!