Nieuws - Rhode.nl

Nieuws

Rhode verliest met ruime cijfers van effectief Best Vooruit

3 oktober 18:30  In de regen wist Rhode | Van Stiphout Bouw zich niet te wapenen tegen Best Vooruit. Het bleek een lastige middag voor de club uit Sint-Oedenrode, daarentegen wisten de Bestenaren makkelijk het net te vinden. In de tweede minuut van de wedstrijd, vlak na de aftrap van Rhode | VSB, wist Best Vooruit de eerste kans te creëren. Een paar minuten later wist Simon van de Wetering een penalty te versieren. De keeper van Best Vooruit wist de strafschop te keren. In de tiende minuut wisten de Bestenaren als eerste het net te vinden. Waar het spel in het begin nog redelijk op en neer golfde, wist Best Vooruit na de 1-0 het spel naar eigen hand te zetten. Zo'n tien minuten na de goal, creërden zij opnieuw een grote kans. Deze inzet werd gekeerd door Rhode-keeper Paul van Heesch. In het eerste gedeelte van de eerste helft wist Rhode VSB nog stand te houden. Dit terwijl Best Vooruit steeds aanvallender ging voetballen. Dit resulteerde in de dertigste minuut in de tweede treffer voor de thuisploeg. Vlak voor de rust wisten zij de voorsprong te vergroten naar 3-0, door een bal die via de paal de goal in vloog. Rhode | VSB kreeg het in de tweede helft ook zwaar te verduren. Zo wist Paul van Heesch een kans te keren, maar vloog de bal toch het niet in na een corner. Best Vooruit bleef de gehele wedstrijd druk zetten. Deze druk resulteerde in veel kansen, ook door fouten in de Rooise verdediging. In de 66e minuut wist Mark van der Zanden een grote kans te creëren door een steekpass op Kyron Brus, waar net geen goal uitkwam. Aan de andere kant weet Best Vooruit door een vrije trap wel het net te vinden, waardoor het - met nog twintig minuten op de klok - 5 - 0 staat voor de thuisploeg. Best Vooruit wist in de laatste tien minuten nog twee doelpunten te maken, waarvan een er prachtig in viel. Rhode | VSB verliest met 7-0 in Best.meer »


Rhode verdient zwaarbevochten gelijkspel

11 oktober 18:30  Het beloofde wederom een zware wedstrijd te worden voor het vaandelteam van Rhode. Om twee uur werd er afgetrapt in Nijmegen tegen titelkandidaat NEC. Rhode wist lang stand te houden, terug te komen van een 1-0 achterstand en de betere kansen af te dwingen in het laatste gedeelte van de wedstrijd. meer »

733x gelezen

Voorbeschouwing: Rhode - EFC

16 september 21:45  Zondag 20 september 14:30meer »


Voorbereiding A-selectie senioren - foto's

10 augustus 10:30  Start voorbereiding seizoen 2020-2021meer »

1469x gelezen

Rhode heeft nieuwe trainer

14 mei 21:15  Hans Lathouwers uit Den Bosch wordt met ingang van het komende seizoen de nieuwe trainer van Rhode 1.meer »

2088x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!