Communicatiecommissie versterkt met hoofdredacteur - Rhode.nl

Communicatiecommissie versterkt met hoofdredacteur

31 augustus 2018 23:00


Even voorstellen ... Danny van de Kerkhof

Beste Rhode- en voetballiefhebbers

De communicatiecommissie heeft zich onlangs versterkt met een hoofdredacteur in de persoon van Danny van de Kerkhof. Danny is, hoewel van origine geen Rooienaar, binnen de club bij velen al bekend. Is het niet als trainer/leider van een van de teams waarin zijn zoons Stein en Bram spelen, dan is het wel als (kortstondig) penningmeester. Sommigen zouden hem ook kennen als Ko Lumm, schrijver van menig wedstrijdverslag en enthousiast supporter van de teams waarin zijn zoons spelen en/of gespeeld hebben. Als veteraan heeft hij bovendien de afgelopen twee seizoenen ook zijn gebrek aan voetbalkwaliteiten ten toon mogen spreiden.

Als hoofdredacteur zal Danny niet alleen ingezonden en te publiceren stukken op juist- en correctheid gaan beoordelen. Hij kan ook van dienst zijn met het geven van tips en trucs als het gaat om opstellen van wedstrijdverslagen of andere verhalen die op onze website gepubliceerd gaan worden. We zien graag zoveel mogelijk wedstrijdverslagen op de site, zodat iedereen kan meegenieten van het wel en wee van onze pupillen, junioren en seniorenteams op de vele voetbalvelden in en buiten de regio. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen even snel of gemakkelijk een stukje tekst in elkaar gezet kan krijgen. Vandaar dat we daarmee dan ook graag willen helpen. Schroom dus niet om verhalen in te sturen. Iedereen weet verhalen te vertellen, dus wat is dan mooier om deze dan ook op de website na te kunnen lezen. Belangrijke tips; houd het kort, makkelijk, humoristisch en correct (met name richting tegenstander en arbitrage).

De bedoeling is dat elke tekst eerst naar de redactie wordt gestuurd voordat die op de website terecht komt. Niet om te kunnen censureren, maar vooral om taalkundige en grammaticale foutjes zoveel mogelijk te kunnen corrigeren en waar mogelijk te helpen. Schrijfstijl kunnen en willen we niet veranderen, dus brand vooral los en maak de site tot een mooi stuk leesvoer. Wil je teamredacteur worden? Mail naar webmaster@rhode.nl !

Namens de communicatiecommissie heten we Danny van harte welkom in ons team

Bron: Communicatiecommissie
Delen

Lees meer over:
Communicatie Hoofdredacteur Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!