We stellen aan u voor…..Marjon Kalfsvel - Rhode.nl

We stellen aan u voor…..Marjon Kalfsvel

25 oktober 2018 20:00


Mijn naam is Marjon Kalfsvel en woon samen met mijn man Willem en onze zoon Phil in Son.
Sinds september 2018 speelt Phil bij de JG1 van het passend voetbal bij Rhode.

Mijn naam is Marjon Kalfsvel en woon samen met mijn man Willem en onze zoon Phil in Son. Sinds september 2018 speelt Phil bij de JG1 van het passend voetbal bij Rhode.

Op vrijdagavond trainen ze van 19.00 tot 20.15 uur en daarbij assisteer ik de trainers, Lenny van den Brand, Elisanne en Patrick Meulendijk. Op zaterdagen spelen we onze wedstrijden en dan begeleid ik de “kids” naar het kleedlokaal en help ze met de dingen die nodig zijn zodat ze netjes het veld op komen en wat nog belangrijker is, ik moedig de spelers aan. Het is iedere keer weer genieten om te zien hoe vrij en blij ze op het veld bewegen en voor hun doen “presteren”. Ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken.

Kom gerust eens een keer naar onze kanjers kijken.

Groetjes Marjon.

Toevoeging Rhode. 

Het is inderdaad prachtig om te zien hoe deze jongens en meisjes genieten van het spelletje. Het is een groot feest, met name als er gescoord wordt. “Voetbal verbindt” zeggen ze weleens. Bij deze groep gaat dit helemaal op. Rhode is trots op mensen zoals Marjon, die onze jongens en meisjes begeleiden en hen de tijd van hun leven geven.

Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!