Even voorstellen... Ralf Verhagen - Rhode.nl

Even voorstellen... Ralf Verhagen

7 maart 2018 16:45

Vrijwilligerscommissie

Een voetbalvereniging met meer dan 1100 leden, waarbij iedere week ruim 65 teams voetballen, kan alleen goed functioneren dankzij de grote inzet en betrokkenheid van vele vrijwilligers. Wij zijn dan ook blij dat we een nieuwe vrijwilliger hebben kunnen verwelkomen: Ralf Verhagen. Hij wil zich graag even voorstellen.

Ralf VerhagenMijn naam is Ralf Verhagen.

Ik ben geboren en getogen in Sint-Oedenrode. Inmiddels getrouwd en trotse vader van 2 kinderen. De jongste, Mylan is sinds deze zomer lid geworden van Rhode. Aangezien ik zelf ook altijd gevoetbald heb, vind ik dat natuurlijk prachtig.

Rhode zocht nog een trainer en hoofleider voor de mini’s. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Vader en zoon samen op het voetbalveld; geweldig!

Mocht je, jongen of meisje, belangstelling hebben om mee te komen voetballen bij de mini’s en ben je 5 jaar of ouder, dan zie ik je graag op woensdag of zaterdag verschijnen!

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Rhode? Neem dan snel een kijkje op de "Vacatures"-pagina en/of neem contact op met de vrijwilligerscommissie.

Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!