Commissie in Beeld

Commissie in beeld: Algemene Zaken

24 oktober 13:00  In de rubriek 'Commissie in Beeld' belichten we een groep mensen die op vrijwillige basis doelen wil bereiken waar de commissie voor staat. Deze keer belichten we de commissie Algemene Zaken. Wie maken er deel uit van deze groep, wat doen ze en wat willen ze? meer »

760x gelezen

Commissie in beeld: Vrijwilligers

1 juli 17:00  In de rubriek “Commissie in Beeld” belichten we een groep mensen die op vrijwillige basis doelen wil bereiken waar de commissie voor staat. Deze keer belichten we de Commissie Vrijwilligers. Wie maken er deel uit van deze groep, wat doen ze en wat willen ze?meer »

773x gelezen

Commissie in beeld: Het bestuur

3 februari 19:00  In de rubriek “Commissie in Beeld” belichten we een groep mensen die op vrijwillige basis doelen wil bereiken waar de commissie voor staat. Deze keer belichten we ons Bestuur. Wie maken er deel uit van deze groep, wat doen ze en wat willen ze ???meer »

936x gelezen

Commissie in Beeld: Facilitaire Zaken

13 november 14:30  In de rubriek ´Commissie in Beeld´ belichten we een groep mensen die op vrijwillige basis doelen wil bereiken waar de commissie voor staat. Deze keer belichten we de commissie Facilitaire Zaken, met name de ROP = Rhode Onderhoudsploeg. Wie maken er deel uit van deze groep, wat doen ze en wat willen ze?meer »

579x gelezen

Commissie in beeld: Communicatie Commissie

24 oktober 11:30  In de rubriek “Commissie in Beeld” belichten we een groep mensen die op vrijwillige basis doelen willen bereiken waar de commissie voor staat. Deze keer belichten we de Commissie Communicatie. Wie maken er deel uit van deze groep, wat doen ze en wat willen ze bereiken?meer »

596x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!