Wij stellen aan u voor... - Rhode.nl

Wij stellen aan u voor...

10 oktober 2018 14:30


Paul Smeets

Wist u dat Rhode een officieel leerbedrijf is? Rhode biedt studenten de mogelijkheid om stage te lopen voor MBO- en/of HBO- opleidingen. Van maatschappelijke stages tot en met gerichte stages voor studenten aan de sportacademie. De studenten kunnen bij Rhode de theorie in de praktijk brengen. Dit is een Win-Win situatie. Rhode leert van hen en zij van onze spelers/trainers. Willy Foolen heeft zich hiervoor vanaf het begin hard voor gemaakt. Hij begeleidt deze jonge mensen, zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak voelen binnen Rhode, koppelt ze aan de juiste personen, is het aanspreekpunt voor de opleidingsorganisatie en beoordeelt ze. Willy is ook zo’n “duizendpoot” die heel veel doet binnen Rhode en heeft daarom aan Paul Smeets gevraagd om deze taak over te nemen. Dit past ook in ons vrijwilligersbeleid “maak vrijwilligerswerk behapbaar… 2 uurtjes per week voor Rhode”.

Paul heeft een HRM opleiding gedaan en is al enkele jaren trajectbegeleider voor jongeren “met een afstand tot de arbeidsmarkt”. Centraal in zijn vak staan empathie, consequent zijn en duidelijkheid bieden. Paul is al actief binnen de commissie vrijwilligers, maar dit past precies bij hem.

Kortom perfect om  onze toekomstige stagiaires te begeleiden.  Paul succes en Willy heel hartelijk bedankt voor die werkzaamheden tot nu. Willy kan zich nu concentreren op “onze” dames (knipoog).   

Dat Paul dit oppakt is voor de vrijwilligerscommissie een aderlating en dus moet ze op zoek naar een nieuwe vrijwilliger. Misschien iets voor JOU ?

Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!