We stellen aan u voor….. Helm Coenemans - Rhode.nl

We stellen aan u voor….. Helm Coenemans

17 december 2018 11:45

Vrijwilligerscommissie

Mijn naam is Helm Coenemans en sinds 20 november jl. nieuw bestuurslid facilitaire zaken bij Rhode. Binnen het bestuur ga ik de taken van Albert van Stiphout overnemen.

Al ruim 40 jaar woon ik, met enkele tussenpozen voor mijn studie, met veel plezier in ons prachtige Rooi. De laatste 20 jaar woon ik samen met Kim, Wies, Sjoerd en Teun aan de rand van het centrum, op 't Kofferen.

Ik werk bij ziekenhuis Bernhoven in Uden als teammanager facilitaire services. In deze functie ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor alle bouw- en onderhoudswerkzaamheden van het ziekenhuis.

Zelf voetballen doe ik al lang niet meer. Toen Sjoerd als eerste, en Teun enkele jaren daarna, gingen voetballen bij Rhode ben ik meer betrokken geraakt bij de club. De laatste jaren als trainer/coach van de verschillende teams van Teun. Vorig jaar ben ik als trainer/coach gestopt om vaker supporter te kunnen zijn bij beiden zonen.

Toen een straatgenoot enkele maanden geleden vroeg; “is het bestuur niet iets voor jou?” heb ik na enkele gespreken enthousiast “JA!” gezegd. Rhode is een vereniging die letterlijk en figuurlijk midden in het Rooise leven staat. Wat sfeer en sportiviteit betreft een club om trots op te zijn. Maar een dergelijke vereniging is er niet vanzelf, daar is veel inzet van heel veel vrijwilligers voor nodig. Ik wil mij de komende tijd inzetten om samen met anderen aan de slag te gaan om het prachtige Rhode-complex goed te onderhouden en daar waar mogelijk verder te verbeteren. Mocht jij daar ideeën of tips voor hebben, dan kun je die altijd mailen naar facilitair@rhode.nl. Maar spreek me ook zeker aan langs de velden of in de kantine.

Want…..”Rhode, dat ben jij!”

Helm

Delen

Lees meer over:
vrijwilliger

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!