Vrijwilliger van de Maand - Rhode.nl

Vrijwilliger van de Maand

Hans van Kaathoven... Vrijwilliger van de maand december

18 december 10:45  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de Maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Gouden Parel van de Neul”. Dit keer stelt de Commissie Voetbalzaken Jeugd, Hans voor als vrijwilliger van de maand December.meer »

377x gelezen

Jolanda Wijnen... Vrijwilliger van de maand november

19 november 12:30  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de Maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Parel van de Neul”. Dit keer stelt de Jeugd Commissie Jolanda voor als vrijwilliger van de maand november.meer »

411x gelezen

Max Vervoort ….. Vrijwilliger van de maand oktober

25 oktober 13:00  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Parel van de Neul”. Dit keer stelt de Commissie Facilitair en Algemene zaken Max voor als vrijwilliger van de maand oktober.meer »

364x gelezen

Mitch van Doorn... Vrijwilliger van de maand juni.

21 juni 8:30  Juni is een fantastische maand. Juni is de maand waarin de zomer begint… de geslaagde scholieren hun tas aan de vlaggenmast kunnen hangen... de lang naar uitgekeken vakanties beginnen… de voetbalcompetitie tot rust komt… MAAR zeker ook dat Rooi Live weer in volle hevigheid los barstte.meer »

532x gelezen

Mariëlle van Gastel - van der Heijden ….. Vrijwilliger van de maand mei

22 mei 18:45  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “Vrijwilliger van de maand”.  De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Parel van de Neul”. Dit keer stelt de Commissie Jeugd, Mariëlle aan u voor als vrijwilliger van de maand mei.meer »

982x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!