Vrijwilliger van de Maand

Mark Wijgergangs, Vrijwilliger van de maand juni

13 juni 17:15  Elke maand stellen wij iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. Dit keer is het anders dan anders. Op speciaal verzoek van een aantal clubiconen stellen we Mark Wijgergangs aan u voor als vrijwilliger van de maand juni.meer »

319x gelezen

Rob Dekker, Vrijwilliger van de Maand mei

26 mei 20:00  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. Die commissie bepaalt welke man of vrouw deze schouderklop verdient. Dit keer brengen we de Evenementen Commissie Jeugd onder uw aandacht en stellen we Rob Dekker aan u voor als vrijwilliger van de maand meimeer »

438x gelezen

Jordi Verschuren ... Vrijwilliger van de maand april

18 april 12:30  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “Vrijwilliger van de maand”. Die commissie bepaalt welke man of vrouw deze schouderklop verdient. Dit keer brengen we de Evenementen commissie onder uw aandacht en stellen we Jordi Verschuren aan u voor als vrijwilliger van de maand april.meer »

677x gelezen

Vrijwilliger van de Maand maart: Kees van Eijk

22 maart 13:00  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. Die commissie bepaalt welke man of vrouw deze schouderklop verdient. Dit keer zetten we de Hoofdleiders Jeugd in het zonnetje en stellen we Kees van Eijk aan u voor als vrijwilliger van de maand Maart.meer »

640x gelezen

Vrijwilliger van de Maand februari: Martijn van Boerdonk

6 februari 14:30  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. Die commissie bepaald welke man of vrouw deze schouderklop verdient. Dit keer zetten we de Financiële commissie in het zonnetje en stellen we Martijn van Boerdonk aan u voor als vrijwilliger van de maand februari.meer »

436x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!