Vrijwilliger van de Maand - Rhode.nl

Vrijwilliger van de Maand

Mats en Boet … Vrijwilligers van de maand juni

6 juni 14:30  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “Vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Parel van de Neul”. Dit keer stellen we Mats en Boet aan u voor als “jeugdige” vrijwilligers van de maand juni.meer »

616x gelezen

Huub Raaijmakers ….. Vrijwilliger van de maand mei.

16 mei 15:15  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “Vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Parel van de Neul”. Dit keer stelt onze “kersverse” Commissie Arbitrage, Huub voor als vrijwilliger van de maand mei.meer »

345x gelezen

Roel Konings ….. Vrijwilliger van de maand maart

18 maart 18:00  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de Maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Parel van de Neul”. Dit keer stelt de Commissie jeugd, Roel voor als vrijwilliger van de maand maart.meer »

483x gelezen

Hans van Kaathoven... Vrijwilliger van de maand december

18 december 10:45  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de Maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Gouden Parel van de Neul”. Dit keer stelt de Commissie Voetbalzaken Jeugd, Hans voor als vrijwilliger van de maand December.meer »

470x gelezen

Jolanda Wijnen... Vrijwilliger van de maand november

19 november 12:30  Elke maand stelt een commissie iemand aan u voor in de rubriek “vrijwilliger van de maand”. De commissie bepaalt wie deze schouderklop verdient. Elke vrijwilliger is goud waard voor Rhode maar de “Vrijwilliger van de Maand” is echt een toppertje, is echter (nog) geen lid van verdienste, erelid en/of onze hoogste onderscheiding “Parel van de Neul”. Dit keer stelt de Jeugd Commissie Jolanda voor als vrijwilliger van de maand november.meer »

459x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!