Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Rhode voetbalde tegen een tegenstander in “winning mood”. Na de spectaculaire overwinning in de beker, met goed verzorgd voetbal, kwam DAW in een goede stemmig naar Sint-Oedenrode en maakte hier zijn naam, De Aanhouder Wint, helemaal waar. Na twee keer op achterstand te zijn gekomen, ging de rust in met een gelijke stand, 2 – 2. In de tweede helft was DAW de bovenliggende partij en nam verdiend de punten mee naar Schaijk

In de eerste helft waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd. Er ontstond een open wedstrijd met twee aanvallende teams en kansen over en weer. Mark van der Zanden opende de score in de vierde minuut. In de twintigste minuut scoorde Siem van Merwijk de gelijkmaker na een mooie aanval.       In de vijfentwintigste minuut schoot  Tijn Vorstenbosch met een bekeken schot Rhode op  een 2 – 1 voorsprong. Bijna scoorde  Simon van de Wetering de 3 – 1. Zijn schot ging rakelings langs na een goede actie van Jesse van den Oever. In de drieëndertigste minuut scoorde  Mark Megens met een fraaie kopbal uit een corner de  2 – 2 op het scorebord. Met deze stand gingen beide teams rusten na een aantrekkelijke eerste helft waarbij de stand recht deed  aan het vertoonde spel.

In de tweede helft was DAW duidelijk de betere ploeg. Steeds wisten zij een vrije man te vinden, voetbalden vrij gemakkelijk, terwijl Rhode niet in haar spel kwam. De voorsprong in de  tweeënzeventigste minuut was een logisch gevolg van het betere spel van DAW. Opnieuw scoorde Merlijn van Merwijk uit een goede combinatie. Het enige wat Rhode hier tegenover stelde was een fraai schot van Tijn Vorstenbosch  dat de keeper knap pakte. In de eenentachtigste minuut werd de wedstrijd definitief beslist  met opnieuw een knap doelpunt, gescoord door Jacco van der Heijden. Rhode was niet meer bij machte hier nog iets tegenover te stellen en zo gingen de drie punten verdiend  mee naar Schaijk.
Deze sportieve wedstrijd werd geleid door de goed fluitende scheidsrechter Thierry Schelsema uit Cuijk.