Oefen wedstrijd Sparta 25  JO19-1 -Rhode JO19-1

Datum

16 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Rhode speelt haar laatste oefenwedstrijden in de aanloop naar de competitie. Op 2 spelers naar was de selectie compleet. De wedstrijd verliep stroef en het tempo lag laag. Toch kwam Rhode op voorsprong in de 34 ste minuut door een goal van Junior Dosso met assist van Sil van de Mortel 0-1. Dit is  ook de ruststand. Na de rust begon Rhode niet goed, maar in de 50 ste minuut scoort Myron Steggerda alsnog 0-2. Een lange bal op Junior Drosso van Joey Marktgraaf waarna Junior Drosso de bal aan Myron Steggerda afgeeft die hem makkelijk binnen schiet. Sparta komt terug in de 58 ste minuut wordt een goeie voorzet binnen geschoten 1-2 . 4 minuten later krijgt Sparta een penalty en deze wordt benut 2-2 . Rhode geeft niet op en komt weer op voorsprong door een assist van Sil van de Mortel kan Myron Steggerda makkelijk scoren 2-3. Volgende week begint de competitie thuis tegen ZSV.