Heeswijk 1 (zon)

Mannen, 1, 2e klasse H

10 mei 2018 14:30

Onbekend

UPDATE 11-05-2018 om 19:25 uur: Zie HIER een fotoverslag, gemaakt door Max Vervoort.

Tegen Heeswijk liep Rhode voor de derde keer op rij tegen een nederlaag aan. En dat nog wel eigen veld, want de laatste nederlaag thuis dateerde van eind 2016 tegen Oirschot Vooruit. En dan ook nog in de laatste wedstrijd dat Rhode op de Neul op natuurgras speelde. Voor de wedstrijd werd Tim Stewart gehuldigd, hij speelde zijn 250e wedstrijd voor Rhode en neemt op het einde van het seizoen afscheid als actieve speler. Tim is in al die jaren een voorbeeldige speler geweest, sportief, veel werklust, in de beginjaren supersnel en in de laatste jaren ook een bindende factor in het team.
Rhode kreeg zondag al in de 2e minuut een goede mogelijkheid met een herkansing. Er volgden nog een paar kansen en in de 23e minuut uit een corner een gevaarlijk kopbal en een rebound die met moeite werden gestopt. De eerste echte kans voor Heeswijk kwam in de 29e minuut, en die was ook meteen raak. Het was een fraaie combinatie over 3 schijven die door Stef Adank werd afgewerkt, 0-1. En het zat Heeswijk ook wel een beetje mee met de afwerking, in de 40e minuut werd een voorzet van rechts door Bryan van Deursen ineens op de slof genomen en rechts in de hoek geknald, 0-2.
In de 2e helft liet Heeswijk Rhode wat komen, er kwamen ook wel wat kansen, maar het doelpunt wilde niet vallen. Aan de andere kant viel die wel. In de 74e minuut werd een verkeerde breedtepass door Max Sluiter opgepikt en raak geknald en nauwelijks 2 minuten later was het al weer raak. Het was weer Max Sluiter die een voorzet van rechts eenvoudig kon binnen werken.  Koen van der Zander mocht vervolgens de eindstand op 1-4 brengen, hij werd onderuit gehaald en mocht zelf de strafschop nemen.

10-05-2018 Rhode 1 - Heeswijk 1 1-4
0-1 (29.) Stef Adank
0-2 (40.) Bryan van Deursen
0-3 (74.) Max Sluiter
0-4 (76.) Max Sluiter
1-4 (90.) Koen van der Zanden strafschop