Datum

9 september 2017 14:45

Accommodatie

Onbekend

Na vorige week een verdiende 3-2 overwinning te hebben geboekt tegen Schijndel/De Wit Jo17-3, moest nu uitgespeeld worden tegen Blauw-Geel.

Vanaf het begin zocht Rhode de aanval maar men moest opletten voor de sporadische tegen aanvallen van de tegen stander. 10 minuten voor rust was er eindelijk de bevrijdende goal van Roel van de Ven. Na rust was het een zelfde beeld, een aanvallend Rhode. In de 5e minuut van de 2e helft scoorde Silvan. Nog geen minuut later scoorde hij opnieuw 0-3. De tegenstander probeerde wel aan te vallen maar de verdediging ving alles op. Na nog enkele doel pogingen op de goal van Blauw-Geel was het eindelijk Rogier die scoorde. Na een mooie actie van Sefyan wist hij zijn sterke optreden te bekronen met ook een doelpunt. Eindstand 0-5.