Punten blijven in de laatste minuut in Rooi

Mierlo Hout JO10-2

Onder 10, JO10-1, 1e klasse 2

25 november 2017 10:30

Onbekend

We waren al blij dat we konden ballen vandaag.  Er was tenslotte nogal wat regen op Rooi gevallen en dan wittenut. Maar gelukkig moesten we op de velden die binnen het sportpark lagen en verder was het ook prima weer om te voetballen. We konden de stand winst- verlies weer gelijk gaan trekken naar 5-5. Kortom reden genoeg om de punten in Rooi te houden vandaag.

In het begin van de wedstrijd kregen we aardig wat mogelijkheden om de wedstrijd al op slot te gooien maar we konden het net niet vinden. Dat lag meer aan de tegenstander dan aan ons, want verder was het niet om over naar huis toe te schrijven. Nog niet iedereen was wakker, daardoor vaak te laat bij de bal en tegenstanders hadden het ook makkelijk vandaag. Niet dat ze veel kansen creeerden, maar toch werd het 0-1 voor Mierlo- Hout. Weer werd er niet goed meegelopen met een mannetje van Mierlo en Joep kon de bal uit het net gaan halen. Oei echt jammer.

We gingen de rust in met een achterstand en we waren het allemaal met elkaar eens, in de tweede helft een flinke schep er bovenop. En dat zou gaan gebeuren.

Duels werden tenminste aangegaan en het zag er allemaal veel strijdbaarder uit dan in de eerste helft. Mooi om te zien is dat. Ook nu kwamen we er lastig doorheen, maar we liepen over het veld met de gedachte om nog gewoon te gaan winnen. Even later was daar de aansluitingstreffer. Pieter verschalkte de keeper in de verre hoek en er was nog tijd voor meer. Achterin zat het goed dicht en die ene keer wist Joep redding te brengen. Wanneer Mierlo de bal had, zat er meteen een Rood gekleurd spelertje bij en dat was mooi om te zien. En uiteindelijk zou dit naar een welverdiende overwinning leiden. Het was Lynn die aan de rechterkant met de bal naar voren liep. Aan de linkerkant liep Luuk goed mee en de bal kon daar maar op een manier komen. En Lynn die regelde dat; Lekker scherp aangesneden tussen de keeper en hun verdediger door en Luuk tikte de bal heerlijk binnen.  Echt een schitterende aanval en de voorsprong was daar. En deze zouden we ook niet meer weggeven. Dikke complimenten voor de tweede helft!!!