Rood Wit is een beetje sterker dan JO10-1

Rhode/VSB JO10-1

Onder 10, JO10-1, 1e klasse 2

11 november 2017 9:00

Onbekend

Vandaag weer naar Helliemond toe om tegen Rood- Wit te gaan spelen. Op papier een gelijkwaardig team en dus een lastige wedstrijd vandaag. Ondanks het feit dat Mari er niet bij was, wisten we de weg niet in een vloeiende lijn te vinden, maar toch nog mooi op tijd kwamen we op het sportpark aan.

Onder het toeziend oog van 350 meegereisde Rhode supporters wisten we op deze druilerige, regenachtige dag goed partij te bieden aan de rood witten uit Helmond.

Daar we zelf de lat raakten en verdere mogelijkheden onbenut lieten was het Rood- Wit dat op slag van rust op een 1-0 voorsprong kwam. Een bal die Joep wilde klemmen glipte net door zijn handschoenen en verdween over onze doellijn en de voorsprong voor Rood- Wit was daar.

In de tweede helft een schepje er bovenop van de onzen en het zou gemakkelijk gelijk kunnen worden was de opdracht voor de tweede helft. Ondanks dat we weer enkele kansjes kregen en een counter werd afgefloten die zomaar de 1-1 op had kunnen leveren was het Rood- Wit dat enkele kansen wel afmaakten en zo uiteindelijk op een 3-0 voorsprong zouden komen. Dit zou tevens ook de eindstand betekenen.

Nadat we met zijn allen “Lang zal ze leven’’ hadden gezongen voor Wendy, moeder van Lynn, was het weer tijd om richting het Rooise te gaan. Op naar volgende week.