Vandaag wedstrijd Rhode Jo19-1 tegen Una 19-1 om 14:45.

Datum

18 november 2017 14:45

Accommodatie

Onbekend

Rhode begint slap aan de wedstrijd en komt in de 7 de minuut met 0-1 achter. Na 14 minuten maakt Una
de 0-2 . Daarnaar probeert Rhode grip op de wedstrijd te krijgente krijgen, maar zonder succes want Una maakt
net voor rust in de 44 minuut de 0-3. In de rust worden Rico vd Wijdeven en Roel Touw gewisseld. Joey Marktgraaf en Thomas van kersbergen
vervangen de wissels.
Nu rust begint Rhode sterker en Una komt niet meer aan score toe.  In de 55 minuut krijgt Mike holsken een rode kaart omdat hij een doorgebroken speler van Una neerhaald door aan zijn shirt te trekken. In de 57 minuut geeft Bart Sabel een mooie steekbal Junior Dosso die vervolgens 1 op 1 komt bij de keeper en de 1-3 maakt. Rhode blijft ervoor gaan en geven met 10 man 100 procent. In de 84 minuut weet Una toch nog de 1-4 te maken in de kluts. Junior Dosso wordt in de 88  minuut nog gewisseld voor Robin Vos. Rhode heeft hard gewerkt en de spelers zijn kapot maar de inzet in de 2 de helft was goed. Una is nu koploper,doordat Geldrop verliest van SML die op de laatste plaats staat. Op naar volgende week dan spelen we weer thuis tegen SMl om 14:45 uur.