Datum

14 oktober 2017 14:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 14 oktober mocht Rhode jo19-1 aantreden tegen Nuenen jo19 -1 na 4-0 verlies van vorige week was Rhode deze week uit op een revanche. Na de bespreking wist iedereen wat er gedaan moest worden en dit was winnen. Rhode begon goed aan de wedstrijd maar kregen wel na 15 minuten de 0-1 om de oren. Maar een kwartier later werd de stand weer gelijk getrokken. Rhode bleef werken en lieten goed voetbal zien. Dit resulteerde in de 2-1 en kort daarna ook de 3-1. Kort voor rust scoorde Nuenen jammer genoeg de 3-2. Rust was voorbij en Rhode moest weer aan de bak. Rhode hadden het moeilijk in de 2de helft ze kwamen er niet echt meer uit en dit zorgden voor wat problemen. Rhode maakte veel fouten en dit veroorzaakte de 3-3 en de 3-4. In de laatste 10 min kreeg rhode weer wat lucht en begonnen weer te voetballen. Rhode bleef vechten tot het laatste fluitsignaal. In de blessuretijd kreeg Rhode een penalty deze werd benut 4-4 dit was tevens ook de eindstand. Volgende week staat er een vriendschappelijke wedstrijd op de planning tegen Emplina deze wedstrijd gaan we weer vol voor de winst!!!