Eerste competitie wedstijd van het seizoen van Rhode Jo19-1 begint goed

ZSV JO19-1

Onder 19, JO19-1, 3e divisie C

23 september 2017 14:45

Onbekend

Rhode Jo19-1  speelt haar eerste competitie duel van het seizoen. Op23 september moeten we om 13.15 uur aanwezig zijn, waar we begonnen met de bespreking en de warming-up.

Om 14:45 uur begonnen we aan de wedstrijd. Rhode begint goed met balbezit, maar in de 21 ste minuut scoort ZSV door een knullige fout van Rhode 0-1.  1 minuut later scoort Rhode door een doorbraak van Bart Sabel die alleen op de keeper af gaat en hem netjes binnen schiet 1-1. Vanaf dat moment zijn er niet echt gevaarlijke kansen voorbij gekomen.  Het is rust.

Hetzelfde elftal begint aan de tweede helft. Rhode begint matig, zSV krijgt de kans om in de wedstrijd te komen. Een paar keer komt ZVS door de verdediging, maar door de goeie reddingen van keeper  Lucas Goedhart  blijven we in de wedstrijd.  Driss Boulghalgh krijgt geel door een opstootje met de tegenstander die ook geel krijgt. Mike Holsken krijgt ook een gele kaart door een overtreding.

Junior Drosso komt erin en Myron Steggerda gaat eruit. Junior Drosso maakt zijn eerste actie over de rechterflank en schiet de 2-1 binnen in de 80 ste minuut. In de 82 minuut beslist Rhode de wedstrijd door een assist van Thomas van der Pol kan Bart Sabel Scoren en is het 3-1.

De 3 punten zijn binnen gehaald door een goede team prestatie.  Op naar volgende week dan gaan we naar Orion[nijmegen].