Tweede Beker wedstrijd DVG Jo19-1 -Rhode Jo19-1

Rhode/VSB JO19-1

Onder 19, JO19-1, Groep 1 203

9 september 2017 14:30

Onbekend

Het verloop van de eerste helft ging erg tegen elkaar op met veel rommelige kansen van beide kanten. Rhode kreeg diverse kansen maar eindigde niet in het net.  DVG kwam met een counter op voorsprong in de 40 ste minuut 1-0.

Rust

Rhode begon meteen fel met de nieuwe wisssels Myron Steggerda, Driss Boulghalgh en Sybe van Doorn de vervangers van Roel Touw, Junior Dosso en Robin Vos. Rhode ging aanvallend voetballen en kregen in de 7 de minuut de eerste grote kans  in de tweede helft met het afstandsschot van Rick Gevers helaas had de keeper hem. In de 15 minuut wissel Sil van de Mortel eruit Thomas van Kersbergen erin. Die in zijn eerste minuten geel te pakken krijgt door een  overtreding. Rhode krijgt een vrije trap mee en Myron Steggerda schiet hem er in inmiddels is het 1-3.

28 ste minuut van de tweede helft krijgt Mike Holsken een gele kaart door overtreding. Dan wordt er gewisseld Mike Holsken eruit en Joey Marktgraaf erin. 35 minuut van de tweede helft schiet Bart hem erin en de assist was van Myron Steggerda  nu is het 1-4. Er wordt een steekpass gegeven op Rick Gevers die 1 op1 op de keeper van DVG komt, rick Gevers raakt de bal helemaal verkeerd maar de bal gaat er toch in. Even later maakt Myron Steggerda zijn hattrick 1-6. Scheids fluit af voor winst van Rhode.