Schijndel/DE WIT JO19-1

Onder 19, JO19-1, Groep 1 203

2 september 2017 14:45

Onbekend

In de eerste bekerwedstrijd moest Rhode JO19-1 aantreden tegen Schijndel JO19-1. In de voorbereiding troffen de teams elkaar ook al en dat resulteerde in een 5-0 overwinning voor Schijndel.

Schijndel en Rhode begonnen slap aan de wedstrijd, het resultaat hiervan is dat het eerste kwartier niet veel te beleven viel. In de 20 ste minuut brak Sybe van Doorn door met een geweldige “rush”, nadat hij de bal op Robin Vos had gespeelt, werd Sybe van Doorn onderuitgehaald in het strafschopgebied. Helaas zag de scheidsrechter er geen penalty in . Rhode en Schijndel waren aan elkaar gewaagd. Maar toch Schijndel op voorsprong,  via een uitbaak  door de Rhode verdediging welke resulteerde in een doelpunt, 0-1 voor Schijndel in de 30e mi nuut. Kort daarnaar kwam er een tegenvaller voor Rhode, Robin Vos moest gewisseld worden i.v.m. een blessure. Schijndel werd sterker en scoorde net voor rust 0-2.
De spelers mochten rusten en de taak voor de coaches om tactische veranderingen toe te passen. Junior Dosso kwam in plaats van Thomas van de Pol als aanvaller en Thomas van de Pol zakte naar het middelveld. In de 59 minuut kwam Bart Sabel goed door, helaas stond de Schijndelse verdediging op haar plaats. Rhode verslapte en dit resulteerde in 2 simpele goals van Schijndel. Uiteindelijk was er ook nog een doelpunt voor Rhode, uit een counter, opgezet door Junior Dosso, scoorde Myron Steggerda uit een rebound de 1-4.