Loo 8
5388SB
NISTELRODE
tel. 0412-611501

Het is Rhode niet gelukt om bij Prinses Irene de 3 punten te pakken. Daar heeft het wel even naar uit gezien toen het in de 2 helft op 0-2 kwam, maar de gastheren wisten het tij nog te keren en kwamen op gelijke hoogte.
In het begin van de wedstrijd was de strijd redelijk in evenwicht, maar langzamerhand kwam het betere voetbal toch van Rhode. In de 18e minuut raakte Tijn Vorstenbosch de lat, de bal stuiterde omhoog en belandde vervolgens opnieuw op het houtwerk.  In de 31e minuut was het wel raak, een combinatie op links, gevolgd met voorzet van Bas van Kuringen,  en Tijn Vorstenbosch was zijn tegenstander te snel af en scoorde de 0-1.

Na rust een beetje hetzelfde beeld, het betere voetbal kwam weer van Rhode en Prinses Irene moest het van de lange bal hebben. Rhode kwam al vrij snel op 2-0, een schot van Rhode werd in eerste instantie gestopt, maar Tijn Vorstenbosch wist met de rebound wel raad. De strijd leek gestreden, maar net als vorige week Avanti kreeg nu ook Prinses Irene snel een strafschop en dat betekende 1-2. Prinses Irene kreeg toen extra energie en na een onnodige gegeven vrije trap werd het zelfs 2-2. Daarna gebeurde er niet zo veel meer, Prinses Irene blij met het ene puntje, Rhode toch teleurgesteld omdat het een 0-2 voorsprong had weggeven .