Rhode door HVCH uitgeschakeld voor de beker.

Binnenweg 1
5384RE
HEESCH
tel. 0412-451166

Donderdagavond speelde Rhode in de tweede bekerronde in Heesch tegen HVCH, dat uitkomt in de 4e divisie.
In een aantrekkelijke, open wedstrijd werd door beide partijen aanvallend gevoetbald, wat een mooie wedstrijd opleverde. Rhode kon het uiteindelijk niet bolwerken tegen de tegenstander die twee klassen hoger voetbalt. Rhode had in de twintigste minuut op voorsprong moeten komen. Tijn Vorstenbosch rondde een mooie aanval knap af, de neutrale grensrechter vlagde ten onrechte voor buitenspel. Zeker weten dat de VAR dit doelpunt goedgekeurd zou hebben. Vervolgens strafte HVCH een foutje in de achterhoede af, scoorde met een strafschop en een mooie aanval en binnen 20 minuten stond 3 – 0 op het scorebord.

Na de rust eenzelfde spelbeeld. Rhode gaf weinig weg en probeerde aanvallend een opening te vinden in de defensie van HVCH. De goede wedstrijd van Rhode werd beloond met een doelpunt van Jesse van den Oever. Uit een corner kopte Jesse fraai de eretreffer binnen, hiermede werd de eindstand bereikt. Door deze nederlaag is Rhode uitgeschakeld in het bekertoernooi.