Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Rhode begon de wedstrijd met een flitsende start tegen Union. Na slechts vijf minuten in de wedstrijd zorgde Jesse van den Oever voor het eerste doelpunt van de wedstrijd. Geert Oerlemans nam het initiatief met een individuele actie, waarbij hij zijn tegenstander omspeelde aan de rechterflank. Met een goede voorzet vond hij Jesse van den Oever in het hart van het strafschopgebied, die de bal krachtig tegen de touwen schoot. De vroege voorsprong gaf Rhode vleugels, en ze bleven de druk opvoeren. Meerdere keren ontstonden er gevaarlijke momenten voor het doel van Union, waaronder een vrije trap van Tijn Vorstenbosch en een één-op-één kans waarbij de Union-doelman redding bracht.
In de 22e minuut werd het sterke spel van Rhode beloond met een tweede doelpunt. Na een schot van Tijn Vorstenbosch, die in eerste instantie op de doelman belandde, reageerde hij alert op de rebound en legde hij de bal klaar in het strafschopgebied voor Mark van der Zanden. Mark Van der Zanden twijfelde niet en plaatste de bal fraai in de bovenhoek van het doel, waardoor Rhode de voorsprong verdubbelde. Rhode bleef druk uitoefenen en creëerde kans na kans. In de 32e minuut werd het 3-0, toen Geert Oerlemans een rebound binnen werkte na een goede aanval opgezet door Mark van der Zanden en Jesse van den Oever.
Vlak voor rust breidde Rhode haar voorsprong verder uit met nog twee doelpunten. De vierde goal was het resultaat van een goede teamaanval, waarbij de bal van achteruit werd ingespeeld op Jesse van den Oever, die vervolgens direct doorspeelde op Bas van Kuringen, die op zijn beurt de bal voorzette en Geert Oerlemans binnen kopte. Bij de 5-0 strafte Mark van der Zanden een fout in de opbouw van Union genadeloos af.
Het was een verpletterende eerste helft van Rhode, waarin ze Union overrompelden en vrijwel geen kansen weggaven. Met een 5-0 voorsprong ging Rhode de rust in.

In de tweede helft van de wedstrijd was het Rhode dat haar dominantie voortzette, hoewel Union af en toe probeerde terug te vechten. Rhode bleef de controle behouden en zocht naar meer doelpunten om hun voorsprong verder uit te bouwen. Union liet echter zien dat ze niet helemaal uitgeteld waren en kwamen met een schot van een aanvaller dichtbij een doelpunt, maar Paul van Heesch hield zijn doel schoon. Na dit kleine teken van leven van Union was het Rhode dat weer de overhand nam en op zoek ging naar meer doelpunten. Mark
van der Zanden had een paar uitgelezen kansen om de voorsprong naar 6-0 te tillen, maar slaagde er niet in om zijn pogingen af te ronden. Een één-op-één situatie resulteerde in een schot voorlangs, een bal tegen de lat en een mislukt stiftje.
Uiteindelijk was het Jesse van den Oever die zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maakte en de voorsprong van Rhode verder vergrootte tot 6-0. Coen van Langen zette een sterke actie op aan de linkerkant en legde de bal perfect af in het strafschopgebied, waarna Jesse van den Oever keurig afrondde. Rhode bleef de druk opvoeren en kreeg nog verschillende mogelijkheden om de
score verder uit te breiden, maar slaagde er niet in om nog meer doelpunten te maken.
Ondanks het uitblijven van de 7e en 8e goal, was de overwinning van Rhode zeer overtuigend en gaf het een goed vervolg aan hun eerdere overwinning tegen Avanti.

Komende donderdag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma, dan speelt het op donderdagavond uit tegen Prinses