Osseweg 89
5351AB
BERGHEM
tel. 0412-401514

Rhode | Van Stiphout Bouw moest op bezoek bij Berghem Sport, 2 jaar geleden nog tegenstander in de 1e klas, en nu een beetje op dezelfde plaats in de klassering als Rhode.  Roel Smeets was weer fit en kon zijn vertrouwde plekje achterin weer innemen, zodat Geert Oerlemans het middenveld weer kon versterken. Berghem Sport begon nog wel met veel energie maar dat veranderde snel, Rhode nam de regie over en al in de 4e minuut was het 0-1. Op links werd over 2 schijven Jesse van den Oever in stelling gebracht en hij krulde de bal boven in de rechter kruising. Twee minuten later werd Tijn van de Vorstenbosch in het strafschopgebied gevloerd, Rhode kreeg een penalty, maar de keeper van Berghem Sport wist de bal te stoppen. Maar Rhode had het betere van het spel, was gevaarlijker en de gastheren slaagden er niet in om kansen te creëren. In de 18e minuut was het opnieuw raak, weer een fraaie aanval, en de voorzet van Mark van der Zanden, die goed werd gelanceerd,  werd door Tijn van de Vorstenbosch binnen gekopt, 0-2.  Vervolgens was er nog een fraai schot van Coen van Langen. Na een half uur kwam de volgende tegenslag voor Berghem Sport,  de spits maakte een trappende beweging naar een Rhode verdediger en de scheidsrechter bestrafte dat met rood. Rhode kreeg nog meer kansen en in de 37e minuut viel de derde treffer,  de keeper van Berghem Sport verkeek zich op een voorzet van links en Geert Oerlemans wist daar wel raad mee, ruststand 0-3.
Berghem Sport begon ook weer fel aan de tweede helft, maar ook dit offensief was van korte duur.  In de 59e minuut werd Mark van der Zanden goed de diepte in gestuurd en hij gaf de keeper geen kans, 0-4. De wedstrijd was daarmee wel gespeeld, het werd Rhode niet meer moeilijk gemaakt, er kwamen ook nog wel een aantal kansen, maar de vijfde treffer bleef uit.  Maar ook Berghem Sport had nog 2 kansen, een schot verraste doelman Paul van Heesch bijna, en bij een volgende doelpoging had hij een knappe redding nodig om de bal te stoppen, eindstand 0-4.