Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

In de tiende competitiewedstrijd trad Rhode/Van Stiphout Bouw aan tegen het Limburgse Eendracht`30 uit Mook. Het verschil in de standenlijst  bedroeg voor aanvang van de wedstrijd 4 punten in het voordeel van Rhode. Dit verschil stond er ook na de wedstrijd. Want in een, van de eerste tot de laatste minuut, spannende wedstrijd werden de punten terecht verdeeld. Beide ploegen verdienden een punt in een sportieve wedstrijd onder leiding van de goede fluitende scheidsrechter Jean Pierre Loontjes uit Breda.

Vanaf de eerste minuut speelden beide teams vol op de aanval wat  al direct resulteerde in de 0 – 1 in de tweede minuut. Lars ter Steege kopt Eendracht op voorsprong. Drie minuten later was het al gelijk. Uit een mooie aanval lanceerde Geert Oerlemans Mark van der Zanden die beheerst afrondde.
In het vervolg van de wedstrijd had Rhode het betere van het spel, vooral op het middenveld. Zowel Rhode als Eendracht creëerden wel doelkansen. Een solo van Jesse van den Oever resulteerde bijna in een doelpunt. Het spel bleef op en neer gaan en in de negenentwintigste minuut kwam Eendracht op voorsprong door een prachtig doelpunt van Joep van Dam. Een omhaal á la van Basten verraste  Rhode-doelman Paul van Heesch.

In de tweede helft werkten beide teams hard en was het voetbal rommelig en van matig niveau. Het spel golfde heen en weer, het voetbal was niet fraai maar de wedstrijd bleef spannend. Zowel Rhode als Eendracht kregen kansen. Coen van Langen kopte rakelings over uit een corner en een hard  schot van de goed ingevallen zestienjarige Tom Hesselberth werd knap gered door de keeper. Rhode bleef aandringen en na drie achtereenvolgende corners viel in de tachtigste minuut de gelijkmaker. Een hard afstandsschot van Bas van Kuringen werd niet goed verwerkt door de keeper van Eendracht en Floris van Esch knalde de gelijkmaker binnen. Beide ploegen bleven tot het einde van de wedstrijd hard werken en verdienden na vijfennegentig minuten allebei een punt. Terecht, want het was een wedstijd, zonder een kaart, die geen winnaar verdiende.