Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Rhode |Van Stiphout Bouw kon de goede serie van de laatste weken een mooi vervolg geven, met maar liefst 4-1 werden de mannen uit Boxmeer verslagen. In de 8e minuut was er een eerste kans voor Rhode uit een voorzet van Sander Pittens, die kon profiteren van een foutje achterin. In de 11e minuut was het aan de andere kant wel raak. Olympia kreeg van ruim 20 meter een vrije trap en deze werd hard in de linker benedenhoek geknald, 0-1. Gelukkig had Rhode snel haar antwoord klaar. Van de linker zijlijn werd door Sander Pittens de bal naar Jesse van de Oever op de rechterzijlijn geschoten en zijn voorzet werd door Mark van der Zanden prachtig binnen geknald, 1-1. Olympia was in de fase daarna meer in balbezit en kreeg ook een paar kansen, een corner geen rakelings voorlangs en een goede kans ging maar net naast. In de 30e minuut was het weer de beurt aan Rhode, een eerste kans leverde nog niets op, maar in de 34e minuut was het wel raak. Opnieuw een fraaie treffer, een voorzet op maat van Mark van der Zanden werd door Geert Oerlemans binnen gekopt, ruststand 2-1.

De 2e helft begon wat rommelig, maar Rhode kon de voorsprong in de 52e minuut toch vergroten, uit een corner ontstond een scrimmage waaruit uiteindelijk Ivo Branten de bal over de doellijn wist te  werken. 3-1. Olympia gaf nog niet op en deed er alles aan om terug in de wedstrijd te komen, een schot in de 61e minuut ging over, en een scrimmage werd gelukkig voor Rhode wegens buitenspel afgefloten. Daarna was het weer de beurt aan Rhode, of liever aan Mark van de Zanden, hij werd prima gelanceerd en rondde fraai af, 4-1. De wedstrijd was toen wel gespeeld. Rhode kreeg wel een aantal mogelijkheden om nog verder uit te lopen, een bal werd over gekopt, een andere naast geschoten. Een vrije trap van Rogier Meijer werd door de keeper gestopt. Invaller Dani Dekker scoorde wel, maar zijn treffer werd vanwege buitenspel afgekeurd. Het bleef uiteindelijk dus 4-1.

Zondag gaat Rhode op bezoek bij DAW uit Schaijk, deze wedstrijd was oorspronkelijk vastgesteld op 14:30 uur, maar de aanvangstijd is gewijzigd in 14:00. DAW heeft 1 wedstrijd meer gespeeld dan Rhode en ook een puntje meer.