Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

I.v.m. carnaval moest Rhode donderdagavond al spelen. Tegenstander was SV TOP uit Oss.
De ziekenboeg van Rhode is nog steeds erg vol en daar kwam nu ook nog een schorsing bij van Bas van Kuringen, de man in grote vorm. Niettemin begon Rhode brutaal aan de wedstrijd en na een kwartier werd dat spel beloond met een 2-0 voorsprong. Kyron Brus was bij beide goals betrokken: bij de 1-0 gaf hij een assist op Mark van der Zanden, die zijn tegenstander uitkapte en de bal in de korte hoek van het doel schoof. De 2-0 viel uit een voorzet van Joep Vermeltfoort. Die ging aan twee Rhode-spelers voorbij en kwam toen in bezit van Kyron Brus. Die kapte een TOP-verdediger uit en schoot de bal binnen. TOP liet zich door deze achterstand niet van de wijs brengen en zocht de aanval. Goed keeperswerk van Paul van Heesch voorkwam een snelle aansluitingstreffer. In de 32e minuut kwam die alsnog. Een lange bal vanuit de TOP-verdediging werd door Rhode niet goed beoordeeld, mede doordat een grote hagelbui en wind dat bemoeilijkten. Hierdoor kwam een TOP-aanvaller plots alleen voor de goal en hij maakte 2-1. TOP bleef aandringen en kansen krijgen, maar steeds was Paul van Heesch een sta-in-de-weg. In de blessuretijd was het juist Rhode dat scoorde: Geert Oerlemans kopte een corner knap binnen: 3-1 ruststand.

Niet voor de eerste keer dit seizoen kreeg Rhode al binnen een minuut na de aftrap van de tweede helft een tegentreffer te verwerken. Een afstandsschot met een stuit daarin werd op het natte veld een vuurpijl die doel trof: 3-2. TOP rook bloed en voerde de druk op. Rhode moest alle zeilen bijzetten om de aanvallen onschadelijk te maken, aan goed voetballen kwam het bijna niet meer toe. Maar toch was het weer Rhode dat toesloeg: ditmaal was het Ryan Kreeft die in de 62e minuut geloofde in een diepe bal, terwijl hij belaagd werd door 3 TOP-verdedigers. Hij schermde de bal goed af en beproefde zijn geluk met een schot vanaf de 16 meterlijn. Dat trof doel: 4-2; de marge van 2 was hersteld.
Maar weer kwam TOP snel terug: in minuut 65 werd een aanvaller in het 16-metergebied bereikt, hij gebruikte zijn fysieke kracht om zich vrij te draaien en scoorde: 4-3. Een soortgelijk doelpunt leverde 10 minuten voor tijd de gelijkmaker op.  TOP ging vervolgens vol voor de winst, maar gaf daardoor achterin veel ruimte weg. Enkele minuten voor tijd leidde dat nog tot een goede kans voor Rhode, toen Geert Oerlemans van achteren opstoomde en Mark van der Zanden aanspeelde. Zijn voorzet bereikte helaas geen ploeggenoot. Een enerverende en doelpuntrijke wedstrijd eindigde daardoor in 4-4.