Suikerbergseweg 6
6604AE
WIJCHEN
tel. 024-6415071

Rhode leek dan eindelijk de eerste overwinning te gaan pakken. Rhode begon uitstekend aan de wedstrijd en was duidelijk de betere ploeg.  Al snel kwam het door doelpunten van Bas van Kuringen en Ryan Kreeft op een 0-2 voorsprong.  Vlak voor het rustsignaal wist Woezik alsnog de aansluitingstreffer te scoren.
Dat gaf de gastheren wel moed, want na rust was de wedstrijd meer in evenwicht.  Het werd ook rommelig, de nodige gele kaarten werden uitgedeeld, maar het leek er toch op dat de eerste overwinning binnen gehaald kon worden, maar het lot besliste anders, in blessuretijd wist Woezik toch nog de gelijkmaker te scoren, 2-2.