Rhode/VSB VR1

5e klasse 4

13 oktober 2019 9:30

Onbekend

Het eerste punt van het seizoen is een feit! Ook deze week was het weer een spannende wedstrijd. de nummer 9 tegen de nummer 10. Om tien uur werd er in Nijnsel afgetrapt. In de eerste 15 minuten van de wedstrijd was Rhode de sterkste ploeg. In de 13e minuut was het dan ook raak. Het goede voetbal werd beloond met een doelpunt van Linde. De hele eerste helft bleef Rhode sterker dan Nijnsel en de bal was vrijwel alleen op de helft van de tegenstander. In de 42e minuut kwam Rhode weer met een goede aanval, wat resulteerde in opnieuw een doelpunt gemaakt door Linde. Zo was de ruststand 0-2.

Nijnsel Vrouwen 2 kwam in de tweede helft steeds beter in de wedstrijd. Ze kregen steeds meer en steeds grotere kansen, Na 60 minuten spelen was het dan ook raak, 1-2.  Nijnsel werd steeds sterker en in de 61e minuut was het dan ook 2-2. Beide teams bleven kansen creëren, maar er vielen geen doelpunten meer. Zo heeft Rhode helaas na rust twee punten weggegeven, maar het eerste punt van het seizoen is een feit!

Op 27 oktober speelt Rhode Vrouwen 1 thuis tegen Mifano Vrouwen 1.  Mifano bezet de 7e plaats met 6 punten en is dus opnieuw een pittige tegenstander voor Rhode, die op dit moment op plek 9 staat. Om tien uur wordt er afgetrapt op sportpark De Neul.