86'

1e klasse C

18 december 2018 20:30

Onbekend

Op dinsdag 18 december werd de 2e helft gespeeld van de op 9 december gestaakte wedstrijd Rhode - Woezik. De wedstrijd moest toen gestaakt worden, omdat de scheidsrechter niet verder kon.

Eerste helft op 9 december:
Er was nog niet gescoord. De eerste helft was ook niet erg opwindend. Het leek er wel op dat bij beide ploegen de wens om niet te verliezen belangrijker vonden dan de wens om te winnen. Woezik was aanvankelijk wel wat beter. Tweemaal ging er een voorzet voorlangs, maar die werden door niemand beroerd, verder was er nog een gevaarlijk schot dat goed werd gestopt. De eerste grote kans voor Rhode was voor Kyron Brus. Daarna waren er drie goede kansen uit drie vrije trappen, uit de eerste werd de bal net naast gekopt, de tweede werd gestopt en de derde werd over gekopt. De thee werd zodoende met een 0-0 stand opgezocht en toen bleek al snel dat de scheidsrechter niet verder kon en de wedstrijd moest staken.

09-12-2018 Rhode 1 - Woezik 1 0-0, gestaakt tijdens rust, wegens zieke scheidsrechter
(45+4) einde eerste helft

Opstelling:
Paul van Heesch; Daan van Dinten, Roel Smeets, Martijn van Boerdonk, Brent van de Wijdeven Glenn van Lieshout, Geert Oerlemans, Joep van de Mortel, Rick gevers Bas van Kuringen, Kyron Brus. Reserve, niet ingevallen: Mark van der Zanden, Serge Voss, Paul Smeets, Ard Groenendijk.

20181209 HvA 144158z De Neul Rhode1-Woezik1 10' spelmoment
20181209 Rhode 1 - Woezik 1 10' spelmoment
20181209 HvA 145543z De Neul Rhode1-Woezik1 21' Woezik hoekschop
20181209 Rhode 1 - Woezik 1 21' Woezik hoekschop

Tweede helft 18 december:
Rhode leek tevreden met het gelijke stand en begon verdedigend. Woezik had dan ook meer balbezit. Een eerste kans kwam in de 58e minuut, een voorzet van rechts leek door de lange spits ingekopt te worden, maar de bal ging één meter over.  Een minuut later kwam het eerste kansje voor Rhode uit een corner, maar die werd uitverdedigd. Na 64 minuten kwam Woezik op  0-1. Uit een vrije trap werd de bal ingekopt, de bal werd wel gestopt, maar kwam toch in de voeten bij Luuk van Raaij, die vervolgens zonder problemen kon scoren.  Rhode moest toen aan gaan vallen en deed dat ook. Rhode nam het heft in handen. Een eerste kansje leek er te komen uit een voorzet van Glenn van Lieshout, maar die kon de keeper nog eenvoudig stoppen. In de 84e minuut kreeg Rhode toch de beloning voor het harde werken. Kyron Brus werd in kansrijke positie van de bal gezet, strafschop. Daan van Dinten schoot de bal goed binnen, 1-1. Er kwam nog een kansje voor Rick Gevers, maar gescoord werd er niet meer.

18-12-2018 Rhode 1- Woezik 1 1-1, uitspelen gestaakte wedstrijd, vanaf begin 2e helft
0-1 (64.) Luuk van Raaij, intikker bij tweede paal, na voorzet en verdedigingsfoutje Rhode
1-1 (85.) Daan van Dinten, strafschop mede op advies neutrale assistent scheidsrechter, na onderuit duwen Kyron Brus