1e klasse C

9 december 2018 14:30

Robin Koster

Onbekend

De wedstrijd Rhode - Woezik is na 45 minuten gestaakt.  De scheidsrechter begon al niet fit aan de wedstrijd, en na de eerste helft kon hij niet meer verder.

Er was nog niet gescoord. De eerste helft was ook niet erg opwindend. Het leek er wel op dat bij beide ploegen de wens om niet te verliezen belangrijker vonden dan de wens om te winnen. Woezik was aanvankelijk wel wat beter. Tweemaal ging er een voorzet voorlangs, maar die werden door niemand beroerd, verder was er nog een gevaarlijk schot dat goed werd gestopt. De eerste grote kans voor Rhode was voor Kyron Brus. Daarna waren er drie goede kansen uit drie vrije trappen, uit de eerste werd de bal net naast gekopt, de tweede werd gestopt en de derde werd over gekopt. De thee werd zodoende met een 0-0 stand opgezocht en toen bleek al snel dat de scheidsrechter niet verder kon en de wedstrijd moest staken.

09-12-2018 Rhode 1 - Woezik 1 0-0
(20.) wedstrijd even stil gelegd, scheidsrechter moet eventjes naar binnen
(45+4) einde eerste helft
Gestaakt tijdens rust, bij 0-0, wegens ziekte scheidsrechter Robin Koster, Breskens