Rhode JO8-1 "Kampioen" in hoofdklasse na zinderende eindwedstrijd

Rhode/VSB JO8-1

Hoofdklasse 1

28 mei 2018 18:30

Onbekend

Na een prachtig seizoen sluit Rhode JO8-1 af op maandag 28 mei met een overwinning van 5-4 tegen Udi JO8-1! Ze kwamen al snel in de wedstrijd voor te staan met 2-0 na mooie aanvalsacties en doelpunten van Tom (kopbal) en Thijs M, waarbij Tim meerdere malen de bal veroverde op de tegenstander. Maar helaas zakten we iets in en was het met de rust 2-2. Vanuit de achterstand van 3-2 kwam de mooie gelijkmaker naar 3-3 door Sem. Onze verdedigers Tije, Colin en Luca leverden een topprestatie achterin en op het middenveld. Ook Tijs K, onze doelman, speelde een belangrijke rol want hij redde ons meerdere malen uit lastige situaties, vaak samen met Tije! Het werd vervolgens 4-4 met een mooi doelpunt van Jim en toen werd het wel erg spannend. Het team knokte zich al aanvallend naar de overwinning toe. 2 minuten voor het einde scoorde een van onze verdedigers Luca het winnende en ook het mooiste doelpunt van de wedstrijd! En zo worden we samen met Berghem Sport J08-1 kampioen van dit seizoen! Gefeliciteerd spelers en trainers en namens alle ouders, opa’s en oma’s en andere fans en sponsor bedankt voor het geweldige seizoen!