Rhode/VSB JO10-1

Onder 10, JO10-1, 1e klasse 2

7 oktober 2017 10:30

Onbekend

Voor onze derde wedstrijd moesten we naar Boekel toe. Middels een leuke toeristische route kwamen we aan in Boekel. Onstuimig weer maar lekker droog en prima weer om te ballen.

Het was vrij snel duidelijk dat dit een lastig potje ging worden, we deden aardig mee maar richting de goal was er wel een verschil te merken. Waar wij tot aan ‘’randje 16’’ kwamen was het Boekel die wel onze keeper op de proef stelde. Joep deed goed mee en enkele diepe ballen wist hij onschadelijk te maken. En het bleef 0-0.

Iets later was een schitterend afstandsschot Joep toch te machtig en de bal zeilde via de onderkant van de lat onze goal in. We bleven goed tegenstand bieden en de rust werd bereikt met een 1-0 achterstand.

In de tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld als in de eerste helft. Een boeiende wedstrijd met een ietwat beter Boekel dat meer krachten had om gevaarlijk te worden bij de goal van de tegenstander. Even later kwam daar de genadeklap van Boekel Sport. Weer dezelfde speler die ook de 1-0 had gemaakt stond poepie vrij bij een corner en kopte de bal lekker binnen. Hij stond ook erg vrij.

Uiteindelijk zou dat ook de eindstand worden. Goed gewerkt tegen een iets betere ploeg in een mooie op en neer gaande strijd.