DVG JO17-2

Onder 17, JO17-3, 4e klasse 202

2 december 2017 14:45

Onbekend

Vandaag moest er gespeeld worden tegen een tegenstander welke in de middenmoot staat. Hoe later in de competitie des te meer dat de tegenstanders komen om zo min mogelijk tegengoals te krijgen en voor hun staat er niets meer op het spel. Dit was meteen te merken bij het begin. DVG zocht meteen de aanval en door goede reddingen van de keeper van Rhode bleef lange tijd de 0 – 0 op het scorebord. Langzaamaan kreeg Rhode vat op de wedstrijd en dat resulteerde in enkele kansen. Doordat de keeper van DVG in de 17e minuut ongelukkig uittrapte kon Sefyan de bal veroveren en op een mooie manier verschalkte hij de keeper. 1 – 0.  7 minuten later kreeg Rhode een corner en op beheerste wijze wist ook Maikel deze tegen het net te werken. 2 – 0. Tot aan de rust bleef Rhode de sterkste partij met zo af en toe een spelde prik van DVG. Na de rust was het opnieuw DVG dat de aanval zocht maar de defensie van Rhode hield stand. In de 24e minuut van de tweede helft was het wederom Sefyan die de bal veroverde en hij vond voor de 2e keer het net. 3 – 0. Rhode bleef aanvallen en 4 minuten voor het eind was het Enzo die nadat de bal op de lat was gekomen in de rebound de bal in de netten joeg. Eindstand 4 – 0

Excuses voor foutieve stand doorgave van WhatsApp (de vijand kan meekijken). Op naar de voorlaatste wedstrijd tegen Schijndel en na winst dan volgt op 16 december de kraker tegen WEC voor het kampioenschap.