Onder 17, JO17-3, 4e klasse 202

16 december 2017 13:00

Sander Goedhart

Onbekend

Voorlaatste ronde van de competitie moest er gespeeld worden tegen de koploper WEC. WEC had 2 punten voorsprong en met gelijkspel zouden ze al kampioen zijn. Rhode moest aanvallen en oppassen voor de counter. Na het eerste fluitsignaal zocht Rhode de aanval. Dit resulteerde in enkele kleine kansen maar het was oppassen voor de verdediging op een zeer glad veld. In de 15e minuut uitbraak WEC en door aan de noodrem te trekken kregen ze een vrijde trap. Deze werd feilloos genomen door WEC in de linkerbovenhoek en was onhoudbaar voor Jan Sabel. Rhode moest aanvallen en nog geen 3 minuten later was het Sefyan die na een mooie voorzet over rechts de stand gelijk bracht. De kleedkamers werden opgezocht met een 1 – 1 stand. De 2e helft hetzelfde spelbeeld, aanvallend Rhode en een counterend WEC. In de 52e minuut een misser In de verdediging van Rhode welke direct wordt afgestraft, 1 – 2. Met nog 28 minuten werd alles in de strijd gegooid om een goal te maken. Pogingen van de aanvallers stranden op de lat of paal. De stand bleef 1 -2. Alle spelers hebben geprobeerd met een tomeloze inzet het kampioenschap binnen te halen maar helaas. Rhode JO17-3 bedankt voor een mooie competitie.

Namens de spelers, trainer, coaches, VV Rhode en ondergetekende prettige feestdagen en een gezond, voorspoedig en vooral een sportief 2018.