Rhode/VSB JO17-3JM

Onder 17, JO17-3, 4e klasse 202

4 november 2017 14:45

Onbekend

Vandaag stond alweer de 6e ronde van de competitie op het programma tegen de altijd lastige tegenstander Irene. In het verleden werd er gelijk gespeeld en verloren door een dubieus doelpunt.

Het beloofde een spannende strijd te worden. Na het eerste fluitsignaal zocht de tegenstander meteen het Rhode doel op. Hun intentie was zeer duidelijk. Hachelijke momenten voor de achterhoede maar door uitstekend verdedigend werk kwam het niet tot een score. Halverwege de eerste helft ontworstelde Rhode zich uit de wurg greep en nu kwamen er ook kansen. Tot aan de rust bleef het zeer spannend en met een 0 – 0 rust stand werd de kleedkamer opgezocht. Na de rust was het Rhode dat het betere spel had en er werden meer kansen gecreëerd. Irene kwam er niet meer aan te pas. In de 8e minuut van de 2e helft wederom een aanval van Rhode en door uitstekend voorbereidend werk van Timo Limbourgh stelde hij Silvan in de gelegenheid om te scoren. 0 – 1

Het betere spel bleef bij Rhode en de frustratie namen toe bij de tegenstander, niets lukte meer. Nog geen 10 minuten later was het wederom Silvan die zich wist te ontworstelen aan de verdediger en met een prachtig lob balletje verschalkte hij de keeper. 0 -2 Ondanks deze voorsprong bleef Rhode aan vallen en in de voorlaatste minuut werd Sefyan onderuitgehaald in het penalty gebied. De toegekende penalty werd helaas niet benut door Pieter. Eindstand 0 -2. Door een van de toeschouwers werd de opmerking geplaats: Nederlands voetbal in een dal, kom naar Rhode B3 kijken.

Een prestatie van jewelste is hier neer gezet door de spelers-trainer en technische staf.