Heeswijk JO17-2G

Onder 17, JO17-3, 4e klasse 202

28 oktober 2017 14:45

Onbekend

Geheel in het nieuw gestoken dankzij de sponsor ( van Dijk automobielen ) moest er afgerekend worden met Heeswijk. Al in de 6e minuut werd gescoord door Sefyan uit een corner. Direct na de aftrap van de tegenstander werd de bal veroverd en wederom uit een corner scoorde Timo Limbourg tot zijn eigen verbazing. Nog geen 3 minuten later was het wederom Sefyan die scoorde na een combinatie door het midden. Kans na kans maar door goed werk van de keeper bleef het tot aan de 22e minuut 3 – 0.  Een aanval over rechts door Maikel werd goed afgewerkt door Silvan 4 – 0. Dit was ook de ruststand. Na de rust probeerde de tegenstander van alles om te scoren maar door de uitstekende verdediging kwamen ze niet verder dan een enkele afzwaaier.  Na deze “stormloop” nam Rhode wederom het heft in handen wat in de 12e minuut tot een doelpunt leidde door wederom Sefyan ( hattrick ) .De ene poging na de andere strandde of over het doel van de tegenstander of er naast. In de 28e minuut lukte het Rogier wel om de 6 – 0 aan te tekenen. 2 Minuten voor het einde was het Enzo die de 7 – 0 aantekende door zijn tegenstanders uit te spelen. Wederom hebben ze bewezen dat door samen te werken een resultaat niet kan uit blijven.