Rhode/VSB JO17-3JM

Onder 17, JO17-3, 4e klasse 202

14 oktober 2017 14:30

Onbekend

Voor de 4e competitiewedstrijd moest er afgereisd worden naar Nuland. De sfeer zal er al goed in. Zoals in alle voorgaande wedstrijden werd er al meteen druk gelegd op de verdediging van de tegenstander. De aanval was het vizier op scherp aan het zetten. In de 7e minuut krijgt Rhode een corner welke fraai in de goal wordt gewerkt door Maikel. Afstand schot van Timo de Wit komt op de lat. Even later probeert Maik het, naast. In de 19e minuut combinatie Seyfan met Roel van de Ven en deze weet de keeper te verschalken. Even later kopt Pieter de bal over. 24e minuut scoort Maik. Nog geen 2 minuten later goal van Timo de Wit. Intussen is het al 0-4.  8 minuten later geeft Jarno een voorzet welke afgerond wordt door Maikel. Rhode blijft aanvallen en nog geen 3 minuten later is het raak door Tom. Nuland snakt naar de rust maar Silvan denkt daar anders over en kopt nog even de bal in de goal.  0-7 rust stand. 2e helft begon met hetzelfde spelbeeld. Tegenstander was niet bij machte om gevaar te stichten. Na 18 minuten is het Silvan die de ban breekt en de 0 - 8 aantekent. Kans na kans krijgt Rhode en gelukkig weet Maikel weer het net te vinden. Zouden er dubbele cijfers op het score bord komen? 3 minuten later vrije trap voor Rhode door Roel van de Ven welke gekeerd wordt door de keeper maar in de rebound scoort Timo de Wit opnieuw. Nog geen minuut later moet de arme keeper van Nuland opnieuw de bal uit het net halen na wederom een goal van Timo. In de laatste minuten krijgt Nuland zowaar nog een corner maar deze wordt goed weg gewerkt door de verdediging. Nog is de aanvalsdrift van Rhode niet over en na een aanval over links weet Maikel de 12e goal erin te prikken. Met nog enkele minuten te gaan blijft Rhode aanvallen maar weet niet meer te scoren. Dus een Dozijn is 12.

Uw razende reporter: Henri Koomen