UDI'19/CSU JO17-8

Onder 17, JO17-3, 4e klasse 202

7 oktober 2017 14:45

Onbekend

Door het gemis van enkele spelers, Maikel geblesseerd en Enzo die inviel als keeper bij Rhode JO 17-2 was de selectie uitgedund. Na het eerste fluitsignaal lieten beide ploegen zien dat ze voor de winst wilden spelen. In een gelijk opgaand begin waarin beide partijen kansen kregen was het in de 16e minuut dat een doorgebroken speler van Rhode onreglementair werd gestopt door de keeper van de tegenstander. Geel! De vrije trap die het opleverde werd niet benut. Ondanks de meerderheid van Rhode was het Udi dat scoorde in de 18e minuut. Keeper van Rhode verkeek zich op een schot van de tegenstander. Rhode bleef aanvallen en dat resulteerde in de 23e minuut de gelijkmaker op door Silvan. Het spel golfde op en neer en in de 31e minuut werd Tom van het veld gestuurd. De tegenstander benutte dit niet. Het was een grimmig duel waarin beide partijen niet voor elkaar onder deden. Rust 1 – 1. De tweede helft begon met hetzelfde spel beeld. Meerdere kansen voor Rhode maar of het aan het aan het onstuimige weer lag, de bal ging er niet in. In de 20 minuut van de 2e helft wederom een vrije trap voor Rhode. Wederom Timo de Wit achter de bal. Op een mooie manier krulde hij de bal over de muur en voorbij de keeper. 2 – 1

Udi viel nog maar sporadisch aan maar door geklungel in de achterhoede van Rhode kon Udi scoren. 2 -2 Rhode probeerde nog wel de winst te pakken maar de bal wilde er niet in. Udi beeindigde de wedstrijd met 10 man doordat een speler geel kreeg na aanmerkingen op de leiding.