Erp JO17-3

Onder 17, JO17-3, 4e klasse 202

23 september 2017 14:45

Onbekend

In een zonovergoten sportpark De Neul vond de eerste stads derby plaats. Erp kwam op bezoek. Er was weinig bekend over de tegenstander. Vanaf het eerste fluit signaal overheerste Rhode. Na meerdere pogingen op het doel van de tegenstander was het Silvan die in de 16e minuut het net wist te vinden. Nog geen minuut later wederom Silvan. Erp was niet bij machte om iets terug te doen waardoor Roel  er 2 minuten later ook een maakte. Rhode bleef oppermachtig en door een fraaie actie van Sefyan werd het voor rust 4 – 0. De thee pauze had Rhode niet goed gedaan want meteen na de rust was het Erp dat scoorde. Wakker geschud door dit doelpunt zocht Rhode opnieuw de aanval en door prachtig combinatie spel was het 7 minuten later 5 – 1 door Sefyan. Erp probeerde wel iets terug te doen maar veel verder dan het strafschop gebied van Rhode kwamen ze niet. Ondanks de riante voor sprong bleef Rhode aandringen en 10 minuten later was het wederom Silvan die scoorde. 3 minuten later kreeg Rhode een penalty. Vast beraden neemt Maik deze en via onderkant lat tekent hij de 7 -1 aan. Na wederom een aanval van Rhode was het Erp dat scoorde, in de eigen goal.