16 september 2017 14:30

Onbekend

Op het programma stond de 3e beker wedstrijd uit tegen

WEC JO-17 2. Bij gelijkspel of winst door naar de volgende ronde.

Ondanks een wervelende start was het WEC die in de 4e minuut scoorde. Ondanks deze vroege achterstand was het Timo de Wit die nog geen minuut later voor de gelijkmaker zorgde. Niet veel later zorgde Maikel voor de 1-2. Even leek WEC op te leven maar echt gevaar voor Rhode was er niet. De rust werd in gegaan met een 1 – 2 voorsprong ondanks de vele kansen. In de 2e helft hetzelfde spel beeld een aanvallend Rhode welke resulteerde in de 8e minuut voor een 1-3 voorsprong door een doelpunt van Roel van de Ven. Geen 10 minuten later zorgde wederom Roel van de Ven voor een 1 – 4 voorsprong. De wedstrijd leek op slot te zitten maar WEC kreeg niet veel later de kans om te scoren uit een corner. Enzo wist de bal uit de goal te houden. In de 24e minuut was het toch WEC die scoorde. Nog geen 10 minuten later wederom WEC door knullig uitverdedigen van Rhode. Stand 3 – 4. In de 36e minuut van de 2e helft was het Silvan die wederom de marge vergrootte naar 2 doelpunten. Met nog 1 minuut te gaan moest WEC verder met 10 man door een gele kaart.

Eindstand 3 – 5. Ook hier dient vermeld te worden dat de scheidsrechter een uitstekende wedstrijd floot.