SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Rhode 2- SV Laar 2 (Weert) 1-0 (0-0)
1-0 85. Serge Voss

In de eerste helft waren er veel kansen voor Rhode. Een paar keer werd het aluminum geraakt en Rhode scoorde zelfs ook tweemaal, maar de doelpunten vonden geen genade in de ogen van de scheidsrechter.

In de tweede helft werd de verdediging van Rhode vaker op de proef gesteld, maar goed keeperswerk van Ward Habraken voorkwam doelpunten. Rhode kon vlak voor tijd juichen. Een voorzet van Drisss Boulghalgh werd door Kyron Brus op doel gekopt en binnen getikt door Serge Voss.
Een verdiende zege.

Opstelling:
Ward Habraken; Mike Holsken (Luuk Selten), Cas van der Linden (Driss Boulghalgh), Hemke Voets, Joep Vermeltfoort; Chris Rokven, Jarno van de Meerakker, Jesse van den Oever, Mo Al Jaradat (Serge Voss), Kyron Brus, Tobias Voets.
Reserve, niet ingevallen: Gijs Ooijen, Thijs van der Vleuten, Raf van den Hurk, Yort Gevers.

De volgende tegenstander wordt Nualnadia 2. Zondag 4 juni 12:00 uur op de Neul.
De winnaar hiervan speelt op neutraal terrein nog één wedstrijd voor een plek in de hoofdklasse.

Hoofdklasse Nulandia 2 eindstand: 11.  20  1-5-14  8  18-51
Nacompetitie promotie 1e klasse / degradatie hoofdklasse: 29-05-2023 Nulandia 2 - Vokel 2 2-0